Norzana
serikandi_islam@yahoo.com
By: Miss Norzana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Mar-2010 14:50 Email | Share | | Bookmark
Tudung Sanggul

 
 
 
Hmmmmm? Tell me what you think of this?


Monday, 15-Oct-2007 11:31 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2007

1st try
2nd try
Here i am... 1st day raya
View all 8 photos...


Sunday, 29-Apr-2007 08:58 Email | Share | | Bookmark
New Faces of Myself!!!

Ni muka bangun pagi kena gi ngajar kat Masjid An-Nur...
Dah takde keje lain... Posing dlm bilik guru...
Yess? Can i help you???
View all 6 photos...
Hmmm sejak kebelakangan ni, hidup aku dikelilingi keceriaan. Terasa lebih tenang dan gembira dari dulu... Kehidupan aku pun byk yang berubah... Dari ustazah sepenuh masa, aku cuma mengajar hari ahad aje. Skrg pun dah tukar keje, jadi admin & account exec. Alhamdulillah... Semoga hari akan datang menjanjikan lebih kebahgiaan...

Dah puas hidupku dihujani kesedihan & kekecewaan... Semoga Allah cepat gantikan dengan kegembiraan & kasih sayang...


Wednesday, 28-Mar-2007 16:53 Email | Share | | Bookmark
Sepanjang Jalan Kenangan di Mesir!!!

Potrait of US...
On our way to Egypt!!!
Carving memories of happiness...
View all 6 photos...
Hmm tetiba rasa macam nak abadikan gambar2 lama aku kat mesir. Rindu sgt dgn kwn2 kat sana. Mulanya kami berlapan seiringan dlm perjuangan. Tapi dipertengahan perjuangan tu, ade diantara kami yang mengundur diri. Salah satunye aku. Rasa menyesal pun ade. Rasa bersyukur pun ade. Apa pun aku yakin, everything happens for good reason. Dream may change but friendship are forever. To Qasyah, K.Shida, Kak Mas, Cha2, Jaie, Awana & Mak Temah --> I MISS U ALL!!!


Saturday, 10-Mar-2007 18:30 Email | Share | | Bookmark
My Mum's 50th Birthday...

Yang baju itam tu my mum, sebelah tu fren dia. Cik Zahara.
Ni lah besday kek dia... Cantik tak kreativitiku?
ni tingkat atas...
View all 4 photos...
Oleh kerana tahun ni mak menyambut hari lahir yang ke 50, so kami semua decide untuk buat makan2 yg special utk dia.. Birthday party my mum dibuat di Sembawang Park. Ramai sedara & kwn2 mak yang dtg... Hmm hadiah special aku kasi kat mak adalah kek besday dia 2 tingkat... Hmm jemput laa tgk... aku buat sendiri tau... amacam? ade potensi nak jadi passionate baker?


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net